Boligtrends i efteråret 2022

Det kan være svært at følge med boligtrends. Èn ting er, at de ændrer sig årligt, men faktisk kan der også være store udsving alt efter sæson. I foråret og om sommeren er der fokus på udemiljøer og de store samlingspunkter i hjemmet, mens der i efteråret og om vinteren er større fokus på de indendørs arealer, hyggekrogene og de enkelte værelser. Derfor har vi her prøvet at gøre op for de nyeste boligtrends her i efteråret, så du kan få inspiration til, hvordan din bolig kan se ud, så den følger med tiden.

Selvom det er vigtigt at følge med tiden, så er en af de vigtigste trends også, at man skal huske sin egen unikke stil. Et hjem behøver ikke at ligne andres. Det skal bare føles som et hjem. Så har du nogle ting, der er signifikante for dig og dit hjem? Så hold fast i dem.

Velvære

Efterårets helt store trend er velvære. Den er ikke til at komme udenom. Det bliver koldere, vi trækker indenfor og sygdommene kommer snigende. Efter flere års Corona med obligatorisk isolation her i de kolde måneder, så får sygdommene frit løb i år. RS-virus, influenza og mange andre kommer rullende ind ad døren og lægger hele familier ned. Det betyder helt konkret, at man skal passe bedre på sig selv. Og hvordan gør man så det i indretningen?

Jo, det handler om at tænke i egen velvære. De seneste år er især massagestole blevet populære. De populære massagestole kan købes i Danmark og er yderst stilrene i deres design. Desuden kan de købes i udgaver, der tilpasser sig lige din krop. Der findes altså ikke meget bedre måder at få massagen direkte med ind i hjemmet og dermed også velvære.

Bæredygtighed

I et år med genåbning, fuld smæk på arbejdsmøllen og valgkamp, så er klima og miljø igen kommet på dagsordenen. Det påvirker naturligvis også den gængse hverdag. Derfor skal der igen fokus på bæredygtighed, heriblandt også i hjemmet. Det er ikke kun nok med klimabevidste produkter, nej det må også gerne udstråle genbrug.

Det kan være alt lige fra kabeltromleborde og trellebænke til genanvendte sten og gamle planter. Alt tæller, når man skal bringe bæredygtigheden ind i hjemmet. Bæredygtighed kan dog også komme i de mere diskrete former, som kunst fra en lokal keramiker eller mere dygtige madvarer. Faktisk kan bæredygtighed allerede starte ved, at man melder aviser og reklamer fra, så der ikke opstår overskydende papir i hjemmet.